Arbetskläder

Arbetskläder har ett stort genomslag i vårt näringsliv. Med klädseln på arbetsplatsen signaleras en identitet som har många funktionella förgreningar. Rätt arbetskläder skickar signaler om att företagets medarbetare har en gedigen kompetens som de gärna delar med oss av. Vare sig det är sjuksköterskor, sotarmurrar, ordningsvakter, målarmästare eller kostymnissar så finns en välgrundad tanke om hur de ska vara kläda. Framförallt handlar det om att gilla att möta människor och älskar nöjda kunder.

Leverantör av arbetskläder

TriffiQ har Stockholms största yrkesbutik för arbetskläder. Som återförsäljare av flera marknadsledande varumärken samt med ett eget varumärke för arbetskläder  för de en dialog kring utbud och påverkar aktivt utformning av leverans. Genom att samarbeta med branschens bästa leverantörer säkerställs ett flyt i hela beställningsförfarandet.
För att tillfredsställa höga krav på säkerhet erbjuder de även ett heltäckande sortiment av personlig skyddsutrustning som till exempel
För utsatta yrkeskategorier som behöver synas extra bra har de varselkläder med fluorescerande ytor och reflexer som uppfyller certifieringskraven.